Під час виконання бойового завдання загинув пілот винищувача Владислав Савєльєв

2 червня під час виконання бойового завдання загинув пілот винищувача Владислав Савєльєв із позивним Nomad. У захисника залишилась дружина та маленька донька.

Про це повідомив колега загиблого пілот Дмитро Шкаревський та Командування Повітряних сил ЗСУ у своїх соцмережах.

На момент широкомасштабного вторгнення Росії в Україну Владислав перебував у тривалому відряджені закордоном, але, дізнавшись про початок великої війни, він повернувся на Батьківщину й одразу став на її захист.

“Він був чудовою людиною. Хорошим другом, чоловіком, батьком, сином своїх батьків та України. Навіть перебуваючи у довгому відрядженні закордоном, він рвався в бій як ніхто, щоби захищати свою Україну, бо не міг спокійно спостерігати здалеку”, – написав Дмитро.

У Владислава залишилась дружина і маленька донька.

“Після перемоги Владислав мріяв разом з ними та друзями відправитись у Норвегію. Але тепер його прах буде розвіяно над фьордом цієї країни”, – зазначив товариш.

Читайте також:
Загинули в один день: історія батька й сина Костюків, які разом захищали Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна