Бояться контрнаступу: окупанти підірвали дорогу на стику кордону України з РФ та Білоруссю

Російські загарбники підірвали дорогу в Чернігівській області на стику кордону України з Росією та Білоруссю. Поруч із місцем вибуху досі розташована стела “Три сестри”.

Про це 31 травня повідомили в Державній прикордонній службі.

У відомстві зауважили, що причиною такого вчинку є бажання окупантів, щоб їх не захопили.

“Росіяни підірвали дорогу у Чернігівській області на стику кордонів України, Білорусі та Росії… хоча навряд їм це допоможе”, – написали в ДПСУ.

За словами речника ДПСУ Андрія Демченко, це сталося напередодні – 30 травня. Українські прикордонники зафіксували вибух в обідній час, – передає “Українська правда”

“Вчора на Чернігівщині прикордонні наряди Держприкордонслужби в обідній час зафіксували вибух, який пролунав на напрямку стику трьох країн. В подальшому було встановлено, що російські окупанти здійснили підрив дороги сполученням Чернігів-Брянськ”, – розповів він.

Російські “воєнкори” пишуть, що дорогу на Чернігівщині було підірвано, щоб “не допустити заходу українських ДРГ до Брянської області Росії”.

Читайте також:
Наші відбили 22 ворожі атаки, на Харківщині не дали пролізти диверсантам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна