На Запорізькому напрямку зросла присутність окупантів. Наші розбили угруповання ворога під Токмаком і Пологами

На Запорізькому напрямку, зокрема в районі Василівки, Токмака та Молочанська, збільшилася кількість російських солдатів

Про це повідомив під час брифінгу мер Мелітополя Іван Федоров, пише “Укрінформ” 24 травня.

“Ми бачимо тенденцію, що в селищах, з яких ворог робив примусову евакуацію, російські військові заїжджають до порожніх будинків. Якщо ми говоримо про переміщення військ ворога, то це в бік Запорізького фронту”, – розповів він.

Федоров зазначив, що поблизу селища Білозерка, неподалік Мелітополя, українські воїни ліквідували вороже угруповання. Відомо про щонайменше десятки вбитих та поранених, які доставлялися в лікарню, що надає послуги цивільному населенню. Ба більше, також до захопленого дитячого санаторію, у якому наразі ворог розташував свій військовий шпиталь.

Мер додав, що поблизу Токмака і Пологів повністю знищено військове угруповання росіян. Звідти вбитих вивозили просто в братську могилу.

Нагадаємо, раніше окупанти заявили про евакуацію цивільних людей до Бердянська і Кирилівки на бази відпочинку та готелі. Однак, тих, хто погодився вивезли до Ростовської області та розмістили у наметових містечка.
А в Енергодарі росіяни організували так звану “евакуацію” для членів сімей працівників ЗАЕС. При чому, співробітникам електростанції виїзд з міста заборонено.

Читайте також:
У Запорізькій області окупанти арештовують чоловіків, щоб тиснути на них “зеками” для мобілізації до ЗС РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна