Окупанти атакували Харківщину зі ствольної артилерії та РСЗВ: 3 цивільних поранені, є руйнування

Країна-агресорка росія обстріляла Харківську область зі ствольної артилерії та РСЗВ. Атаки зазнали населені пункти Харківського, Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів. Є жертви.

Про це у вівторок, 23 травня, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як зазначається, у районі села В’язове російські війська завдали удару двома ракетами С-300, але влучили в поле, а Куп’янськ обстріляли з РСЗВ. Поранення зазнали дві жінки (76-ти та 53-х років) та цивільний чоловік (35 років). Їх шпиталізували.

Крім цього, через обстріли Куп’янська пошкоджено щонайменше 14 приватних житлових будинків, господарчі споруди, сталися пожежі.

“Триває розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили 9,8 га території та знешкодили 59 вибухонебезпечних предметів”, – зазначив Синєгубов.

У ніч на 23 травня сили ППО знищили над Україною шість ударних безпілотників “Shahed”, а також розвідувальні БПЛА “Мерлін-ВР”, запущені росіянами з різних напрямків.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна