У Миколаєві рашисти ударом “Калібру” уразили продуктовий магазин

Під час повітряної тривоги в Миколаєві ввечері 16 травня пролунали два потужні вибухи. Ракети типу “Калібр” пошкодили будинки і цивільний об’єкт.

Про вибухи у вівторок о 23:08, які чути в різних частинах міста, повідомило видання “НикВести”. Одночасно з цим було оголошено повітряну тривогу в Миколаєві та області.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич повідомив, що в місцях прильотів, яких було два, виникли пожежі.

Перший об’єкт, куди зафіксовано “приліт” у Миколаєві – відкрита територія, без жертв. Станом на 23:37 пожежу вже було локалізовано, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Станом на 23:47 було відомо про одну постраждалу — на спецлінію “103” надійшов виклик про осколкове поранення у жінки, зазначив голова ОВА.

Кім показав другу “військову ціль” росіян – продуктовий магазин.

Він пожартував, що “Росія знищила найновішу зброю України – 1000 одиниць ЗРК Ковбаса та РСЗВ Йогурт”.

За даними каналу “Миколаївський Ваньок”, попередньо, прилетіли “Калібри”. “Це нібито високоточна зброя. Але уражено ударною хвилею Х цивільних будинків, вибиті двері та шибки в цивільних будинках. Прилетіло по порожніх будівлях, у деяких із них пожежа. Пошкоджено “нацистський” магазин із “натовськими продуктами”.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім також зазначив, що “не вибухає або не долітає одна з чотирьох “суперсучасних аналогових ракет свіжої партії”.

Читайте також:
ППО успішно відпрацювала над Миколаївщиною: збито 4 ракети “Калібр”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна