Росіяни вдарили з артилерії по багатоповерхівці в Херсоні, минулося без жертв. В області через ворожий обстріл двоє людей загинули

Російські загарбники 12 травня обстріляли з артилерії багатоповерхівку в Херсоні. Обійшлося без жертв і постраждалих.

Про це повідомила Херсонська ОДА(ОВА).

“Російська артилерія вдарила по багатоповерхівці в Корабельному районі Херсона. На нижніх поверхах будинку, котрий обстріляла російська армія, проживає три родини. Через цю ворожу атаку вони не постраждали”.

Водночас у Каховському районі через прицільне влучення ворожого снаряду у приватний будинок загинули дві жінки. Крім цього, унаслідок ворожої атаки Дар’ївської громади поранено жінку.

За минулу добу, 11 травня, російські окупанти здійснили 80 обстрілів Херсонської області, випустивши 339 снарядів із важкої артилерії, «Градів», танків, безпілотників та авіації. Місто Херсон вони обстріляли чотири рази. Через це минулої доби одна людина загинула, ще чотири — отримали поранення.

Читайте також:
РФ обстріляла ферму в Ізюмському районі, є загиблий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна