У боях за Україну загинув засновник харківського дитячого театру “Казка” Дмитро Кравець

На Бахмутському напрямку загинув український режисер, письменник і керівник харківського дитячого театру “Казка” Дмитро Кравець.

Про це повідомила керівниця дитячого театру “Шибеники” Олена Вартанян 5 травня.

Дмитро Кравець був уродженцем Харкова. У мирному житті чоловік був режисером, автором п’єс і керівником дитячого театру “Казка”.

“У найгарячіших боях за Бахмут, захищаючи Україну, загинув наш побратим, боєць “Легіону Свободи”, харківський свободівець Дмитро Кравець. … Позиція і переконання Дмитра, завжди були націлені на добро і радість, щастя і порозуміння. Вмотивований ідеями Нації, соціальної і національної справедливості, віри і любові до дітей, сім’ї і України, став на захист цих цінностей зі зброєю в руках” – написав свободівець, друг Кравця Юрій Нехода у Facebook.

Фото: Facebook Олени Вартанян

Нехода розповів, що Дмитро Кравець завжди брався за виконання найскладніших завдань, “будь то в комп’ютерному дизайні або мультиплікації, написанні п’єси або сценарію”.

“Позиція і переконання Дмитра завжди були націлені на добро і радість, щастя і взаєморозуміння. Мотивований ідеями нації, соціальної та національної справедливості, віри і любові до дітей, сім’ї та України, став на захист цих цінностей зі зброєю в руках. Світла пам’ять! Герої не вмирають”, – додав Юрій.

У загиблого воїна зилишилося два сини та дружина.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна