Відомий фотограф зробив весільне фото звільненої з полону Нави, яка втратила чоловіка на “Азовсталі”

Валерія Суботіна (Карпилено). Фото: Костянтин Сова

Київський фотограф Костянтин Сова зробив весільний портрет для захисниці Маріуполя Валерії “Нави” Суботіної (Карпиленко). На весільній зйомці була тільки наречена, яка втратила чоловіка майже одразу після одруження на “Азовсталі”.

Про це Сова написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Ця історія стала однією з легендарних сторінок української оборони Маріуполя та заводу “Азовсталь”. Рік тому на “Азовсталі” під обстрілами військовослужбовиця полку НГУ “Азов”, журналістка з Донеччини Валерія Карпиленко виходила заміж за прикордонника Андрія Суботіна. Для церемонії в оточенні вони використали обручки з фольги. Через три дні Андрія вбили росіяни, а Валерія з іншими “азовцями” потрапила в російський полон, в якому перебувала понад 10 місяців. 10 квітня 2023 року Валерію звільнили в межах обміну, й вона нарешті опинилась на рідній землі.

“Вперше в моєму житті на весільній зйомці була тільки наречена… Другий день ходжу під враженням від погляду Лери, її сміху, того з яким трепетом вона тримала в руках орден загиблого чоловіка”, — поділився враженнями фотограф.

Валерія Суботіна (Карпиленко). Фото: Костянтин Сова

“Андрій вже на небесах, але історію їхнього кохання будуть передавати з покоління до покоління”, – додав Костянтин Сова.

Читайте також:
“Орест” з Азовсталі та УВФ запустили фотопроєкт “Ветерани різні. Перемога одна”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна