Український гурт присвятив пісню пам’яті загиблого військового та журналіста Олександра Махова

Український гурт “БожеВільні” присвятив пісню пам’яті загиблого військового та журналіста Олександра Махова. Трек має назву “Моя весна”.

Про це гурт повідомив “Новинарні” в понеділок, 8 травня.

“Я сидів пізно ввечері один у кімнаті і мене почало накривати. Перед очима стояла картина поховання й усвідомлення втрати. Я відчув, що ніби мене не стало, тоді й почали з’являтися перші слова «Хочу квіти тобі кожен день дарувати». І я почав писати”, – говорить лідер гурту Анатолій Ворон про день, коли попрощалися з Маховим – 9 травня 2022 року.

Першою, хто почув пісню “Моя весна”, стала наречена Махова Анастасія Блищик.

“Я сиділа в машині, увімкнувши її на повну гучність. Сльози лилися самі. Кожен рядок, кожне слово – в саме серце. У пісні є такі слова: Я прошу не плач, в тебе все буде добре. Вразлива така ти, але доля сумна… Не такої долі собі воліла. Я просто хотіла бути щасливою. Разом”, – каже Блищик.

Анастасія додала, що ця пісня житиме вічно, як і пам’ять про її коханого.

Прослухати пісню можна за посиланням.

Читайте також:
У боях за незалежність України загинув відомий журналіст Олександр Махов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна