Під час нічної атаки дронів на Київ травмовано п’ятеро людей, пошкоджено автомобілі та житловий будинок

доповнено, додано фото

Внаслідок нічної атаки ворожих “шахедів” у Києві травмовано п’ять людей, пошкоджено автомобілі й будинок.

Про це вранці у понеділок, 8 травня, повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

“Під час останньої повітряної тривоги, яка тривала понад три з половиною години, агресор намагався завдати удару своїми БПЛА. За попередньою інформацією, це були іранські баражуючі боєприпаси “Shahed”, які атакували столицю з різних напрямків. У повітряному просторі Києва було виявлено і знищено понад 30 ворожих дронів”, – йдеться в повідомленні.

Пошкоджений вибухом будинок на Борщагівці

За даними Попка, у Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків пошкоджено сім автомобілів і ще одне авто горіло. Зафіксовано падіння уламків на житловий будинок – пошкоджені вікна і фасади, уламки впали на проїжджу частину, травмовано п’ять осіб – їм надана медична допомога.

У Солом’янському районі пошкоджено резервуар (5 тонн), що призвело до витоку дизельного пального, загоряння не було. На стоянці пошкоджено 15 вантажних та п’ять легкових автомобілів. Також, імовірно через уламки, було пошкоджено газову трубу високого тиску з послідуючим горінням газового факелу – газ перекрито, пожежу ліквідовано.

Також у Солом’янському районі відбулося падіння уламків на злітну смугу аеропорту “Жуляни”. Пожежі не сталося.

Читайте також:
Уночі на Київщині ЗСУ знищили 35 із 35 “шахедів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна