У Нікополі російська артилерія вбила 72-річну жінку

Уночі російські війська з лівого берега Дніпра вкотре обстріляли місто Дніпропетровської області. Загинула літня цивільна жінка.

Про це вранці в неділю, 7 травня, повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

“На руках рашистів знову вбивство мирної людини‼️ Вночі вони били по Нікополю. Застосували важку артилерію. Випустили понад десять снарядів. Загинула 72-річна жінка. Ще двоє місцевих постраждали. У них стрес та контузія”, – ідеться в повідомленні голови обласної адміністрації.

За словами Лисака, в Нікополі вороже залізяччя пошкодило сім приватних будинків і багатоповерхівку, потрощило вікна у гуртожитку коледжу, зачепило три газопроводи, лінію електропередач і 14 сонячних панелей, господарські споруди та п’ять автівок.

“Співчуття близьким загиблої. Стадо ж вбивць із країни-агресорки має відповісти за кожен свій злочин!” – додав голова ОВА.

Також він повідомив, що в Синельниківському районі ППО збила російський “шахед”.

Читайте також:
За добу ЗСУ відбили 50 атак на чотирьох напрямках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна