Загиблий у Бахмуті американський ветеран Кріс Кембелл – наречений дочки кінорежисера Саніна – заповів, щоб його поховали в Україні

На війні за Україну загинув боєць Інтернаціонального легіону ЗСУ Крістофер Кемпбелл, який був нареченим доньки відомого кінорежисера Олеся Саніна. Його поховали 5 травня в Україні.

Про це повідомив Олесь Санін на своїй сторінці у фейсбуці.

Кемпбеллу було 27 років, він загинув 6 квітня 2023 року в Бахмуті, захищаючи Україну.

Кріс Кемпбелл – американський ветеран із великим бойовим досвідом; прослужив п’ять років в Іраку та Кувейті. З початком бойових дій в Україні Крістофер воював проти російських окупантів спершу в складі спецпідрозділу “Азов”, а потім в Інтернаціональному легіоні.

Він був закоханий в українку Іванну Саніну і заповів, щоб його поховали в Україні.

Іванна Саніна, наречена Крістофера Кемпбелла. Фото: Алекс Бабенко

“Дякую всім, хто вшанував сьогодні памʼять члена моєї родини, нареченого моєї дочки Іванни – Крістофера Джеймса Кемпбелла. Дякую за вашу глибоку скорботу та вшанування його пам’яті”, – йдеться в дописі Саніна.

“Окрім служби в армії, Кріс також долучився до волонтерського руху в Україні. Він був членом “Вільних”, допомагав та ділився досвідом. Кріс був відомий своєю хоробрістю, рішучістю, непохитними принципами і цінностями, а головне — він мав добре серце”, – розповів режисер.

Читайте також:
На війні за Україну загинули два добровольці з Канади

У Бахмуті загинув доброволець зі США Купер Ендрюс

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.