“Повернись живим” придбав для ГУР станцію розвідки за 41 мільйон

Фонд “Повернись живим” придбав за донати мобільну станцію розвідки для Головного управління розвідки Міноборони України, її вартість складає понад 41 млн грн.

Про це у п’ятницю, 5 травня, повідомив Фонд “Повернись живим”.

Фонд повідомляє, щоб це унікальний технічний комплекс, який допоможе спецпризначенцям швидко виявляти ворога й здобувати про нього ще більше інформації.

Як зазначає Фонд, з міркувань безпеки, цей непростий у реалізації проєкт близько року тримали у таємниці. Замість того, щоб публічно акумулювати для нього кошти, обладнання придбали з загальних рахунків Фонду.

“Просто вдумайтеся: більше $1 000 000, разовий платіж, секретна закупівля і тільки один із десятків тисяч результатів нашої спільної роботи. Ось чому важливі регулярні донати”. – повідомили у Фонді.

Читайте також:
Фонд “Повернись живим” накупив зв’язку для чотирьох бригад на 23 млн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна