За “атаку” на Кремль: депутати РФ закликають вдарити по резиденції Зеленського

Депутат Держдуми РФ від Криму Михайло Шеремет закликав завдати ракетного удару по резиденції Володимира Зеленського в Києві. Таким чином він відреагував на нібито удари двох українських безпілотників по Кремлю.

Про це 3 травня пише російське пропагандистське видання “РИА новости”.

Від погрозливих коментарів не утримався і російський депутат В’ячеслав Володін. Він заявив, що “замах на Путіна” прирівнюється до “нападу на Росію”. Через те, на думку Володіна, иївський режим потрібно знищити “швидко та нещадно”.

“Теракт щодо президента – це напад на Росію. Київський нацистський режим необхідно визнати терористичною організацією. Зеленський, віддаючи накази на вчинення терактів, став в один ряд з іншими міжнародними терористами. Київський режим сьогодні не менш небезпечний, ніж Аль-Каїда, Джебхат ан-Нусра, ІДІЛ”, – сказав він.

А депутат Журавльов написав, що “потрібно прицільно бити по центру Києва. Знищити Офіс президента, зруйнувати вщент Верховну Раду, генштаб, будівлі, в яких розташовуються українські спецслужби”.

Своєю чергою, в Офісі президента України заперечують причетність Києва до атаки безпілотників на Кремль у ніч на 3 травня.

Читайте також:
США не знали про удар по Кремлю – CNN

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна