Обстріли Херсона: число загиблих зросло до 21 людини, ще 48 – поранені. ОНОВЛЕНО

оновлено

Внаслідок російських обстрілів упродовж середи, 3 травня, у Херсоні загинула щонайменше 21 людина та ще 48 отримали поранення.

Про це повідомив пізно ввечері президент Володимир Зеленський, оприлюднивши страшні кадри із загиблими та пораненими.

“Світ повинен це бачити та знати. Залізничний вокзал і переїзд, домівка, будівельний магазин, продуктовий супермаркет, автозаправка – знаєте, що обʼєднує ці місця? Кривавий слід, який залишає Росія своїми снарядами, вбиваючи мирних людей у Херсоні та на Херсонщині”, – наголосив Зеленський.

Наслідки російського обстрілу в продуктовому супермаркеті Херсона, 3.05.2023. Фото: телеграм-канал Володимира Зеленського

Як писала “Новинарня“, 3 травня близько 11:00 держава-агресор вдарила з артилерії по єдиному гіпермаркету, який досі працював у Херсоні (будівельному “Епіцентру”).  Згодом ворог також атакував залізничний вокзал, через що загорівся пасажирський вагон, супермаркет “АТБ” та інші місця зосередження мирних цивільних мешканців міста. Також пожежа виникла на території одного із заводів Херсона.

Читайте також:
РФ авіабомбами знищила енергооб’єкт на Сумщині – без світла залишилися 4 тисячі абонентів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна