У Миколаєві пияк підірвав гранату на вулиці – є поранені

Ввечері в п’ятницю, 28 квітня, приблизно о 20:00, в Миколаєві прогримів вибух. За словами очевидців, на вулиці 8 Березня чоловік кинув гранату, внаслідок чого є постраждалі.

Про це повідомляє “Суспільне“.

“Виявилося, що це нетверезий чоловʼяга набрався хоробрості та вирішив підірвати гранату після того, як громадяни, які просто ремонтували свою автівку, відмовилися дати йому дві гривні”, — про це в телеграм-каналі повідомив начальник Національної поліції в Миколаївській області Сергій Шайхет.

За інформацією поліції, травми тримали сам пияк та жінка, яка проходила поряд.

“Нині (станом на 21:45) їм обом лікарі надають медичну допомогу”, — розповів Шайхет.

У момент вибуху неподалік був миколаївець Андрій.

“Я сидів в автівці. Не знав, чи мені виходити. Потім вийшов і побачив, що скло в автівці посипалось. Чоловік лежить у крові. Викликав поліцію, ті викликали швидку. Все. Поліція каже, що в нього багато осколкових поранень. Свідки кажуть, що він дістав гранату й кинув. Вона десь біля дерева вибухнула”, — розповів Андрій журналістам.

За словами місцевої жительки Альони, підрив вчинив чоловік у військовій формі.

“Мій чоловік тільки сів в автівку. Граната вибухнула прямо біля неї. Постраждало авто, чоловік не постраждав. Того, що вчинив підрив, забрала швидка вже”, — зазначила Альона.

Читайте також:
У Львові в квартирі вибухнула граната – гість загинув, господар у лікарні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна