У боях проти України воює понад 370 тис. російських окупантів, – Military Media Center

Росія у війні проти України станом на сьогодні використовує понад 369 тис. осіб особового складу. А також близько 5 900 одиниць важкого озброєння.

Про це повідомляє Military Media Center у Telegram 26 квітня.

“За останніми даними, до бойових дій проти України Росія кинула до 48 бригад та 122 полків, окупаційні сили налічують близько 315 формувань. Загалом проти українських військ ворог використовує близько 369 000 осіб особового складу та близько 5 900 одиниць важкого озброєння”, – йдеться в повідомленні.

Як пише Military Media Center, Москва не покидає планів силовим шляхом схилити керівництво України до переговорів.

Для цього окупанти найближчим часом зосередять свої зусилля на веденні наступальних дій з метою витіснення Сил оборони з важливих центрів Донецької області: першочерговою метою ворога залишається Бахмут, а саме встановлення повного контролю над цим містом.

Зокрема, ворог продовжуватиме спроби захопити інші міста регіону – Авдіївку та Мар’їнку.

“Ворог скеровує зусилля для виходу на адміністративний кордон Донецької області, а також утримання під контролем тимчасово окупованих територій”, – зауважив Military Media Center.

Фіксується, що для цього російські війська підсилили своє сухопутне угруповання на один полк.

Читайте також:
За добу ЗСУ відбили 43 ворожі атаки та збили розвідувальний БпЛА типу “Supercam”, – зведення ГШ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна