До Росії не пустили колону з пораненими “орками” з Луганщини – “300-ті” стали “200-ми”

На територію Росії не пропустили колону з пораненими військовими окупаційної армії з Луганщини, частина з них померли.

Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ в ранковому зведенні в суботу, 22 квітня.

“Противник продовжує зазнавати втрат. Так, 17 квітня цього року із тимчасово окупованої Луганської області в бік населеного пункту Уразово Бєлгородської області противник намагався здійснити медичну евакуацію. Для перевезення поранених окупантів було задіяно 14 вантажних автомобілів. При спробі перетину державного кордону України на територію Російської Федерації з певних причин російська сторона не пропустила військову колону та розвернула її назад. Відомо, що під час зазначеного переміщення частина військовослужбовців противника не вижила через відсутність належної медичної допомоги”, – ідеться в повідомленні.

Інша частина важкопоранених загарбників, понад 50 осіб, перевезена до шпиталю, що розгорнутий на базі Троїцької центральної районної лікарні на Луганщині, зазначили в ГШ.

Читайте також:
За добу ЗСУ відбили 53 атак, включно з Куп’янським напрямком, – зведення Генштабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна