ССО показали, як евакуйовували тіло загиблого побратима з-під носа в росіян. ВІДЕО

Під час однієї з операцій на півдні загинув оператор бойової групи Сил спеціальних операцій ЗСУ. Його поранені побратими були змушені лишити тіло під час відходу, але повернулися за ним.

Історію від 73-го морського центру спецпризначення імені кошового отамана Антіна Головатого переповіли в четвер, 20 квітня, в Командуванні Сил спеціальних операцій ЗСУ.

“Це для нас честь – забрати своїх загиблих побратимів. Ніхто не лишається на полі бою” – розповідає оператор Сил спеціальних операцій ЗС України, який вирушив за загиблим побратимом.

Район, де лишилося тіло нашого воїна, перебував під щільним обстрілом росіян і ризиком була сама спроба дійти тієї ділянки. Попри надзвичайну небезпеку оператори Сил спеціальних операцій дісталися свого товариша і забрали його тіло з-під носа противника.

Подробиці останнього бою та подальшої евакуації нашого полеглого побратима – розповів воїн ССО, який взяв безпосередню участь у рятувальній місії.

Читайте також:
73-й центр спецоперацій показав вихід по воді на ворожу територію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна