Прокуратура оголосила підозру священнику моспатріархату, який вдарив по голові хлопчика з прапором України

Житомирська обласна прокуратура повідомила про підозру священнику Московського патріархату, який під час зборів громади в селищі Іршанську вдарив хлопчика, який був з прапором України. Також духовник вдарив і його приятеля.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Дії священника УПЦ МП кваліфікують як хуліганство. А точніше – як порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувались особливою зухвалістю та винятковим цинізмом.

Слідство встановило, що 2 квітня на території церкви святої Покрови в Іршанську під час емоційних перепалок з прихожанами церкви, накинувся на дітей віком 12 та 15 років.

Молодший, який стояв з прапором України, отримав від батюшки кулаком у потилицю, через що зазнав легких фізичних ушкоджень. Старшого ж священник УПЦ МП штовхнув рукою в плече.

Читайте також:
Келію нового намісника Лаври Авраамія пограбували та розтрощили, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна