Пентагон уклав контракт на $27,1 млн на виготовлення танків Abrams M1A1 для України

Пентагон уклав контракт з американською компанією General Dynamics Land Systems (GDLS) на 27,1 млн доларів на виробництво танків M1A1 Abrams для України.

Про це повідомляє сайт міноборони США.

Згідно з повідомленням, компанія General Dynamics Land Systems (GDLS) отримала контракт на танки з фіксованою ціною в 27 100 000 доларів”.

Роботи з виробництва танків будуть виконуватися у в Лімі, штат Огайо. Очікується, що вони будуть завершені до 29 вересня 2023 року. Точна кількість танків невідома.

Виробництво танків фінансуватиметься в рамках Ініціативи щодо сприяння безпеці України. Вона передбачає укладення Міністерством оборони США відповідних контрактів із виробниками, а не надання тієї чи іншої техніки та засобів безпосередньо із власних запасів.

Читайте також:
США змінили модель танка Abrams для України, щоб прискорити надання, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна