Коли почнеться, ви все це побачите, – Данілов про контрнаступ ЗСУ

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що інформація про час і місце планованого українського контрнаступу є закритою.

В ефірі “Радіо Свобода” у четвер, 6 квітня, він сказав, що дані про контрнаступ знає обмежене коло осіб.

“Коли почнуться ті чи інші військові дії, ті чи інші військові операції, на сьогодні я вам можу з впевненістю казати, що це інформація для дуже обмеженого кола осіб. Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами будемо розуміти, що почалося те, на що ми очікували. Де, коли, в який час – це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі”, – наголосив секретар РНБО.

Він зазначив, що у РФ “дуже хвилюються відносно подій, які будуть відбуватися надалі”.

“Тому що ми свідомі того, що ці події будуть не на користь РФ. Ми розуміємо, що ми робимо. Ми розуміємо, для чого ми робимо. Ми не розуміємо, для чого РФ вдерлася на нашу територію? Але, повірте, вони всі звідси відправляться у відповідний спосіб. Або добровільно покинуть наші території, або будуть туди відправлені вантажем, який має назву “Вантаж 200”, – сказав Данілов.

Читайте також:
ЗСУ провели успішний контрнаступ біля Авдіївки, – ISW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна