У Мелітополі знову підірвали колаборанта – він втратив руку й ногу

Законно обраний міський голова окупованого нині Мелітополя Іван Федоров заявив, що в результаті вибуху 3 квітня один із колаборантів втратив руку й ногу, а наслідки вибуху 5 квітня ще з’ясовуються.

Цю інформацію він озвучив у ефірі національного телемарафону у середу, 5 квітня.

“У колаборантів паніка наростає, тому що останні два тижні – надто пекельні для рашистів. Лише останнє – це понеділок, коли один із колаборантів не впорався з технічною безпекою своєї автівки й залишився без руки, без ноги і в цілому такий недієздатний”.

Як повідомлялося, 3 квітня в тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль, внаслідок чого постраждав колаборант Максим Зубарєв.

Федоров також розповів про “черговий вибух”, що пролунав у західних і північних районах Мелітополя 08:20 в середу 5 квітня.

За словами мера, у тій частині міста найчастіше бувають вибухи, тому що там розташований військовий аеродром і локомотивне депо. Крім того, там місцеві жителі останнім часом бачили скупчення російської техніки.

“Точно вороги вчергове понесли втрати, точно їхня вогнева міць постраждала, але трохи пізніше будемо володіти інформацією”, – сказав Іван Федоров.

Мер також зазначив, що у селищі Приазовське колаборанти почали в чатах писати, що росіяни “будуть зливати Мелітополь так, як Херсон”.

Тим часом, за словами Федорва, у списках української влади уже значаться 700 колаборантів по Мелітопольщині: це і представники влади, і вчителі, і водії локомотивів, які перевозили російську техніку.

Читайте також:
В окупованому Мелітополі вибухнуло авто, є постраждалий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна