НАБУ проводить слідчі дії в Харківській ОВА

доповнено

Детективи НАБУ здійснюють слідчі дії у Харківській обласній військовій адміністрації.

Про це у середу, 5 квітня, повідомляє “Суспільне“. Інформацію також підтвердила пресслужба обласної військової адміністрації.

“Національне антикорупційне бюро України здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва апарату ХОВА та в департаменті агропромислового розвитку“, — зазначили в адміністрації.

Там також запевнили, що “ОВА зі свого боку максимально та всебічно співпрацює з НАБУ та сприяє у його роботі”, надаючи детективам усі запитувані ними документи та необхідну інформацію.

У НАБУ повідомили, що слідчі дії в Харківській ОВА відбуваються “відповідно до чинного законодавства”. Інші деталі не розголошуються задля збереження таємниці досудового розслідування.

ОНОВЛЕНО

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, станом на 18:00 жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було.

Синєгубов уточнив, що слідчі дії були проведені в деяких структурних підрозділах, керівництві Апарату ХОВА та в одного з його заступників.

“Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі. У разі виявлення будь-яких порушень законодавства будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи”, – запевнив очільник ОВА.

Читайте також:
СБУ затримала заступника голови Одеської ОВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна