Дуда нагородив Зеленського найвищою нагородою Польщі – орденом Білого Орла

Президент України Володимир Зеленський на знак визнання його заслуг у поглибленні відносин між Польщею та Україною був нагороджений орденом Білого Орла.

Про це в п’ятницю, 5 квітня, повідомляє канцелярія президента Польщі у твіттері.

“Президента Зеленського на знак визнання його заслуг у поглибленні відносин між Польщею та Україною, за діяльність у сфері безпеки, стійкість у захисті прав людини нагороджено орденом Білого Орла”, – йдеться в повідомленні.

Орден вручив президент Польщі Анджей Дуда.

“Орден Білого Орла є найстарішою і найціннішою польською нагородою. Її вручають видатним людям, які своїм життям зробили винятковий внесок у Республіку Польща. Важко приховати сльози розчулення, спостерігаючи за вашим служінням Батьківщині. Ви не залишили ні Україну, ні своїх співвітчизників. Ви – зразковий лідер держави і нації”, – зазначив Дуда.

Читайте також:
Зеленський приїхав на зустріч із Дудою. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна