Пригожин притарабанив прапор РФ на давно зруйновану будівлю міської адміністрації Бахмута

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий підтвердив, що власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин приніс прапор на будівлю міської адміністрації Бахмута, яка вже давно зруйнована в ході боїв у місті.

Про це Череватий заявив у ефірі національного телемарафону у вівторок, 4 квітня.

“Пригожин їздить, напевно, в Бахмут, тому що в Петербурзі йому зараз небезпечно. Там, бачите, вибухають ресторани… І встановлює прапори на будівлях, яких уже давно фізично не існує. Тобто цієї будівлі, як він каже, міської адміністрації, вона просто знищена”, – сказав Череватий, його цитує “Українська правда”.

Він підкреслив, що Бахмут залишається основним напрямку ударів росіян, передусім найманців ПВК “Вагнер”.

Лише за минулу добу відбулось 32 атаки ворога та 26 боєзіткнень як в самому Бахмуті, так і на околицях міста.

За словами Череватого, 238 раз окупанти обстрілював позиції захисників як зі ствольної, так і реактивної артилерії. При цьому було вбито 91 окупанта, 119 зазнали поранень, підбито російський танк та РСЗО “Град”, знищено 3 склади боєприпасів.

Читайте також:
Росіяни просуваються у центр Бахмута, – ISW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна