У готелі Житомира знайшли мертвим військового, який вижив після падіння вертольота та проходив реабілітацію

В одному з готелів у Житомирі знайшли мертвим сержанта Збройних сил України Віталія Журавля, який проходив реабілітацію після поранення.

Про це повідомила пресслужба Костопільської міськради (Рівненська область).

“Причиною смерті 48-річного чоловіка став набряк головного мозку. Ще 27 березня військового направили на консультацію та додаткове обстеження до військового шпиталю в Житомирі, а 30 березня його без ознак життя знайшли за місцем тимчасового проживання в готелі “Ялинка”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовець тривалий час лікувався і проходив реабілітацію після поранення, отриманого внаслідок падіння вертольота.

Як зазначили в міськраді, з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну Журавель вступив до лав ЗС України, служив старшим бойовим медиком 4-ї аеромобільної роти військової частини А4350. Був учасником АТО.

У Костопільській громаді 3 квітня оголошено Днем жалоби.

Читайте також:
Поранений на війні чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов помер у шпиталі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна