На Херсонщині окупанти на блокпостах забороняють в’їзд-виїзд цивільним, які не отримали паспорти РФ

На окупованій території Херсонщини росіяни забороняють пересування цивільним громадянам, які не взяли паспортів Російської Федерації.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗС України в неділю, 2 квітня.

“Російські окупанти продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово зайнятої території Херсонської області. Зокрема, в населених пунктах Генічеськ та Стрілкове на блокпостах російські окупанти обмежують пересування громадян України, які не отримали паспорти громадян РФ. Під час обшуків повідомляють, що громадяни України, які не отримали російські паспорти, після четвертого перетину блокпосту отримають заборону на в’їзд та виїзд”, – сказано в повідомленні.

За даними ГШ, також російська окупаційна “влада”, задля привласнення нерухомості громадян України, активно підробляє документи на право власності на житлові приміщення та бази відпочинку через фальсифікацію договорів купівлі-продажу й дарування.

Читайте також:
Окупанти обстріляли Херсонщину, є загиблий та поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна