Глем-рок, химерні форми та виняткові поєднання нот — знайомтеся з парфумерією Police ℗

Ми завжди прагнемо вдосконалювати свій стиль, адже так не хочеться, щоб він був некомфортним, нудним чи неоригінальним. Для тих, хто дихає свободою самовираження, прагне досліджувати грані власного темпераменту та відчути неординарні аромати, була створена парфумерія Police.

Навіть сама назва бренду грає на контрастному протиставленні, адже філософія Police не є відображенням смиренного дотримання норм, а культивує сміливість бути собою, іти проти системи, не залежати від стереотипів та умовностей. Це поліція свободи, і вона підходить для тих, хто не хоче жити виключно за правилами.

Історія бренду

Police є творінням італійської модної династії, яка з 1983 року презентувала на європейському ринку сонцезахисні окуляри, годинники й прикраси. Однак настав час, коли цього було замало, адже практичності вже вдосталь, однак не вистачає неординарності та яскравого стилю. І творці визначили ключові особливості цього стилю: потужність і театральність глем-року, унікальні деталі дизайну, індивідуальні багатогранні композиції нот, поєднання химерних форм (черепи, ланцюги) з блискучими акцентами, металічний блиск, що символізує стійкість амбіцій.

Перший однойменний аромат Police для чоловіків був представлений 1997 року й одразу здобув популярність. Приголомшливий і зухвалий дизайн багатьом прийшовся до смаку, а унікальний дух бренду та відвертість утілилися в ольфакторній композиції зі свіжих, квіткових, деревних і мускусних нот.

Парна парфумерія Police

Після досягнення міжнародного успіху виробники створювали нові й нові аромати та експериментували з формами флаконів. 2003 року бренд Police презентував перший жіночий аромат у своїй колекції з назвою Naked Pour Femme, який став парою для чоловічої версії Naked Pour Homme.

Відтоді компанія випустила багато розкішних ароматів для жінок, які водночас були доповнені чоловічими версіями. Наприклад, To Be The Queen (2013) у флаконі, який має вигляд черепа білосніжного кольору з королівською короною, має пару — туалетну воду To Be The King. Чоловіча композиція звучить пряними та східними мотивами з деревними акцентами. А жіноча — це спокуслива суміш цитрусів, ягід, фруктів і квітів, яка наприкінці залишає ванільно-мускусний шлейф з відтінками кедра та пачулів. Концепція створення парної парфумерії знайшла своє втілення й у багатьох інших ароматах. Пара закоханих може обрати парфуми Police, щоб звучати в унісон і відчувати гармонійність поєднання.

Стильні новинки бренду

Сьогодні (як і завжди) Police йде за тенденціями й відображає сучасність у кожній деталі та ноті парфумерної композиції. Пропонуємо до вашої уваги унікальні новаторські аромати бренду, випущені порівняно нещодавно.

Potion (2022) — магічний еліксир, що зачаровує з першої краплі, небезпечний, але такий манливий. Жіноча версія парфумованої води приваблює фруктово-квітковою мелодією у верхніх і середніх нотах, а шлейф огортає загадковим і солодким поєднанням амбри та бензоїну, ванілі й солоної карамелі. Чоловічий аромат — деревна композиція на тлі бальзамічних та пікантних відтінків, зокрема канабісу та чорного перцю. Ця гіпнотична пара розкривається найкраще навесні та влітку.

To Be Born To Shine (2022) — парний аромат у біло-золотому дизайні й у флаконі-черепі. Жіноча версія належить до східних гурманських ароматів, а чоловіча до східних фужерних. Вони мають спільний вайб, бо огортають теплими та спокусливими нотами, доповненими солодкими переливами квітів та фруктів. Найкраще ці аромати розкриваються в осінньо-зимовий період.

Аромати Police надихають. Концепція сміливого автентичного стилю та вільного самовираження особистості спонукає відчути цей світ по-новому та розкрити несподівані можливості. Сьогодні непокірний дух бренду демонструє, що немає жодних обмежень, коли ідеш до своєї благородної мети, саме тому його продукція представлена в усьому світі — від Азії до Європи, від Африки до Америки. Долучайтеся й ви до великої спільноти Police.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна