Як приймати онлайн-платежі без сайту? ℗

Багато підприємців та власників бізнесу думають, що їм необхідний власний сайт — щонайменше для прийому платежів від клієнтів. Але наявність окремого майданчика для такого рішення не є обов’язковим. Зараз є куди зручніші та практичніші інструменти. Для їх використання достатньо вибрати хороший платіжний сервіс. Так, Interkassa створює посилання на оплату, яку можна використовувати різними способами.

Посилання на оплату: як надіслати її клієнту

Варіант можна вибрати на власний розсуд. Посилання відправляється на пошту, месенджери, SMS-повідомлення, через чат-бота. Обмежень немає жодних. Клієнт просто отримує посилання на платіжну систему, а вона однаково працює незалежно від того, з якого пристрою чи джерела перейшла людина. Коли користувач заходить на сторінку оплати, на нього вже чекає вся необхідна інформація. До речі, оформити таку сторінку можна на власний розсуд, навіть у корпоративному стилі, що дуже зручно.

Як відстежити ефективність різних каналів продажу

Для вирішення цього завдання знову допоможуть заздалегідь сформовані посилання. Сервіс Interkassa пропонує статистику по кожному із них. Наприклад, компанія запускає якусь нову акцію. Під неї можна зробити окреме посилання та подивитися, наскільки додаткові умови привабливі для клієнтів, скільки замовників скористається конкретною пропозицією. Такий простий інструмент дає багато корисної інформації для подальшого розвитку бізнесу.

Переваги готового платіжного посилання без сайту

Головний плюс на поверхні. Він полягає в тому, що можна не створювати додаткових майданчиків для оплати. Замовник має можливість користуватись тими рішеннями, які в нього вже є — наприклад, розсилкою через месенджери. Другий плюс ми також згадували. Це можливість створювати різні посилання та відслідковувати ефективність окремих каналів продажу. Але на цьому переваги не закінчуються, до них додамо ще й такі:

  • Необмежену кількість використання одного посилання.
  • Універсальність щодо видів бізнесу. Також такі рішення підходять для організацій, які взагалі не займаються бізнесом, — наприклад, благодійних.
  • Дуже швидке підключення. Зробити кілька посилань можна протягом дня і відразу розпочати приймати оплату від клієнтів.
  • Найпростіше використання. Представнику бізнесу не потрібно розумітися на коді та якихось інших складних речах. Це рішення підходить абсолютно всім.
  • Доступна вартість послуги. Завдяки цьому платіжне посилання підходить навіть людям, які тільки починають свою справу, тому намагаються економити на багатьох інструментах через обмеження у фінансах.

У такого рішення взагалі немає мінусів, лише переваги. Достатньо один раз скористатися готовим посиланням, щоб самостійно в цьому переконатися.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна