Помста за Іловайськ: ЗСУ ліквідували “героя Росії” Лисицького

Українські Сили оборони ліквідували російського командира, героя Росії Дмитра Лисицького, який він керував атаками наших бійців оточених в Іловайську.

Про це з посиланням на російські медіа повідомив журналіст Юрій Бутусов.

“Сьогодні українські воїни знову помстилися за Іловайськ — ліквідували командира 1-го батальйону 247-го десантно-штурмового полку Дмитра Лисицького”, — написав він у неділю, 26 березня.

За словами Бутусова, Лисицький командував батальйонною тактичною групою 247-го полку, яка атакувала українські підрозділи, що 2014 року намагалися вийти з Іловайська поблизу села Горбатенко на Донеччині.

У січні 2015 року за війну в Україні Лисицького нагородили званням “героя Росії”.

“247-й полк зазнає великих втрат під час вторгнення в Україну 2022-го року, ліквідація Лисицького серйозно послабить боєздатність полку”, — стверджує Бутусов.

48-річний (народився 27 листопада 1974 року) Дмитро Лисицький служив у російських збройних силах з 1993 року. Офіцер ВДВ +повітряно-десантних військ). Брав участь у кількох воєнних кампаніях, зокрема в Абхазії 1993 року і в Другій Чеченській війні (1999-2000).

Читайте також:
В окупованому Донецьку ліквідований підполковник Слідкому РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна