На Закарпатті чоловік намагався незаконно перетнути кордон – і втопився в Тисі

На Закарпатті прикордонники 23 березня виявили тіло 23-річного чоловіка з Буковини, який втопився у річці Тиса під час спроби нелегально перетнути кордон та потрапити на територію Румунії.

Про це повідомила Держприкордонслужба.

Там зазначили, що прикордонники побачили посередині річки тіло, яке зачепилося за невідому перешкоду та перебувало на поверхні води, коли перевіряли надану румунськими колегами інформацію щодо ймовірної загибелі уночі людини в річці.

Військовослужбовці не змогли самотужки дістати потопельника, тож на місце викликали співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції та медиків.

«Чоловіка дістали із води. При ньому були обгорнуті у поліетилен закордонний паспорт та посвідчення водія», — йдеться у повідомленні.

У ДПСУ наголосили, що буковинець став 15 потопельником, який загинув у водах Тиси під час спроби незаконно покинути територію України.

Читайте також:
На Одещині затримали організаторку незаконного трансферу чоловіків за кордон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна