Зеленський – з робочим візитом у Херсонській області

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Херсонської області ознайомився з перебігом відновлення інфраструктурних та енергетичних об’єктів, зруйнованих унаслідок повномасштабної агресії Росії.

Про це в четвер, 23 березня, повідомляє пресслужба глави держави.

Зеленський відвідав село Посад-Покровське, де пошкоджено велику кількість будинків, а також об’єкти соціальної інфраструктури. Президент поспілкувався з жителями населеного пункту, а також поцікавився їхніми актуальними потребами. Вони, зокрема, наголосили на важливості відновлення житла та електропостачання.

“Намагатимемося відбудувати до зими. Наше пріоритетне завдання – електрика. Питну воду даватимуть за графіком. Зараз почнуть працювати над планом. Думаю, що все буде добре”, – сказав глава держави.

Зеленський також відвідав один із енергетичних об’єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією Херсонської області. Йому доповіли про перебіг відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

“Маємо забезпечити повне відновлення та захист нашої енергетики! Вдячний кожному, хто працює для цього і повертає нашим людям світло!” – зазначив президент.

Крім того, він ознайомився із заходами, що вживаються для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.

В обласному центрі Зеленський оглянув одне зі стаціонарних укриттів для жителів міста. Президента поінформували про роботи з облаштування мобільних і стаціонарних укриттів у Херсонській області.

Читайте також:
Зеленський – з візитом на Бахмутському напрямку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна