Спецоперація на півдні: ССО знищили ворожі ЗРК “Стріла-10” та плавучий транспортер

Підрозділи Сил спецоперацій ЗСУ знищили на південному напрямку зенітний ракетний комплекс “Стріла-10” та плавучий транспортер середній російських окупантів.

Про це в середу, 22 березня, повідомив пресцентр КССО.

На Херсонському напрямку в ході розвідки місцевості оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій виявили замасковані позиції техніки окупантів.

З використанням дронів “зі скидами” та завдяки вмілим діям українських воїнів ворожу техніку було знищено. Речник ССО пояснив особливості ЗРК “Стріла” та нинішньої спецоперації.

“Знищено зенітний ракетний комплекс, який призначено для знищення цілей на малих висотах (до 3,5 кілометра). Він зазвичай вистежує наші дрони-камікадзе, безпілотники, і може також збивати літаки і гвинтокрили. Ворог досить якісно ховає таку техніку. Нашими бійцями було проведено колосальну роботу: знайти, непомітно підлетіти, вирахувати час, зміну підрозділів, які забезпечують роботу ЗРК. Ціль було знищено вночі, наслідки зафіксувала аеророзвідка вдень”, – повідомив у коментарі “Українській правді” речник КССО Олександр Кіндратенко.

Читайте також:
ССО під Бахмутом відмінусували щонайменше роту росіян. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.