Зручна й проста доставка з Amazon через EasyXpress ℗

Amazon – один із найвідоміших і найбільших у світі онлайн-гіпермаркетів, де можна придбати все що завгодно. Тут замовляють як дрібні товари на кшталт чохлів для смартфонів, так і більш габаритні, в тому числі рідкісні, ексклюзивні. Часто саме на цьому сайті шукають електроніку, книги, одяг та взуття покупці з України. Проте мало придбати ту чи іншу річ, потрібно ще й отримати її без зайвих витрат і довгих очікувань.

Форвардингова компанія EasyXpress має великий досвід доставки товарів із США, працює лише з українськими клієнтами. Допоможе зробити шопінг у будь-яких американських магазинах простим, цікавим і приємним. Має власний офіс у безподатковому штаті Делавер, де отримує посилки від продавців, пакує їх і відправляє до України. Отримати замовлення можна як самостійно в київському офісі, так і з доставкою транспортними компаніями.

Що можна придбати

В американських магазинах продається багато цікавих речей для дорослих та дітей, власного дому, саду, автомобіля тощо. Доставка з Амазон в Україну за допомогою EasyXpress не займе багато часу. Наприклад, в цьому онлайн-гіпермаркеті часто купують смартфони, адже тут вони коштують дешевше. Форвардингова компанія розраховує вартість доставки за фактичною вагою, мінімальна сума складає 7 доларів за одиницю. Ціна включає мито, яке нараховується на техніку дорожче за 150 євро.

Великим попитом серед українців користуються акумулятори та павербанки різної ємності, їх часто замовляють у США. Доставляти такі товари можна лише морем, цю послугу надає EasyXpress. Враховуючи компактні розміри павербанків, для такої продукції не діють мінімальні обмеження на доставку таким шляхом (3–5 кг). Серед інших популярних товарів – спальні мішки, інша дорога або дефіцитна в Україні техніка.

В умовах відключення світла багато замовлень і на доставку додаткових батарей для ноутбуків. Варто відзначити, що мито на ввезення генераторів, зарядних пристроїв і павербанків сплачувати не потрібно після виходу відповідної постанови Кабміну. На ці категорії товарів не вимагають декларації про відповідність технічним регламентам, окрім систем безперебійного живлення. Тому замовляти таку електроніку в США зараз простіше, ніж будь-коли.

Як робити покупки через EasyXpress

Компанія створила максимально простий алгоритм замовлення, клієнтові майже нічого не доводиться робити самостійно. Доставка товарів з Америки через EasyXpress здійснюється як морем, так і авіатранспортом. У першому випадку знадобиться 28–35, у другому – 4–9 днів для отримання посилки в Україні після її відправки з США. Процес покупки такий:

  • зареєструвати особистий кабінет на сайті;
  • вибрати все, що хочеться купити, і вказати поштову адресу США (вказана в особистому кабінеті);
  • зареєструвати посилку після її відправлення продавцем та отримання трекінгового номеру.

Працівники компанії приймуть покупку на власному складі, перепакують її, приберуть рекламу і все зайве, що збільшує вагу, а потім відправлять товар до України.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна