На Луганщині росіяни влаштовують провокації з українським прапором – вираховують партизан

У Луганській області російські окупанти чинять провокації при розшуку партизанів.

Про це повідомила у понеділок, 20 березня, Луганська ОВА.

“Так, на Білокуракинщині росіяни вдалися до чергових провокацій. Днями населеними пунктами пересувалася техніка із синьо-жовтим прапором – росіяни дивилися на реакцію місцевого населення”, – йдеться у повідомленні.

Безпосередньо в райцентрі окупанти задіяли спеціальний загін швидкого реагування, усі сили місцевої комендатури та навіть бронетехніку. Свою увагу загарбники зосередили на людях, які мали зареєстрований в Україні бізнес.

Крім того, російські окупанти перевіряли школярів, які певний час були відсутніми у школах, через їхню можливу участь у дистанційному навчанні в українських освітян.

“Про посилені перевірки у Сиротиному вже повідомлялося. Не оминули росіяни і прилеглих дачних садиб. Там вони залишили після себе вибиті вікна і двері, бо у цій порі року, що не дивно, їм майже ніхто не відчинив. А ще – завалені паркани та розмиті дороги, бо пересувалися бойовики по вулицях на важкій техніці”, – поінформували в ОВА.

Читайте також:
У Росії немає резервів для посилення наступу на Луганщині, – ISW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна