Усе в інтересах пацієнта: переваги лікування в Ізраїлі ℗

Ізраїль – мабуть, найпопулярніший напрямок для медичного туризму в усьому світі. Професіоналізм ізраїльських лікарів підтверджений досвідом тисяч задоволених пацієнтів, а клініки цієї країни пропонують послуги найвищої якості.

Передусім в Ізраїль їдуть лікуватися від онкологічних захворювань, адже місцеві фахівці мають успішний досвід у боротьбі з найскладнішими випадками. Проте враження, нібито ізраїльські клініки спеціалізуються лише на лікуванні раку, хибне. Насправді система охорони здоров’я Ізраїлю пропонує дуже широкий спектр послуг та методик лікування найрізноманітніших захворювань – як у приватних, так і в державних закладах. Є також клініки, що спеціалізуються на пластичній хірургії, стоматології, позбавленні від шкідливих звичок та залежностей тощо.

Зорієнтуватися в розмаїтті ізраїльських медичних закладів та обрати найкращого лікаря допоможе сайт israel-doctor.info . А якщо ви ще вагаєтеся, давайте розберемося, які саме переваги має лікування в Ізраїлі.

Що зробило Ізраїль центром медичного туризму:

  • універсальна ефективна і якісна система діагностики та лікування;
  • державний контроль якості медичних послуг;
  • широкий вибір технологічно просунутих медичних установ різної спеціалізації;
  • найкращі лікарі та медичний персонал;
  • висока тривалість життя, низький рівень дитячої смертності.

Переваги ізраїльської медицини

  1. Відсутність черг. У багатьох розвинених країнах пацієнтам, які хочуть потрапити до конкретного фахівця, доводиться чекати прийому місяцями, а той довше. В ізраїльських приватних клініках таке виключено: тут забезпечують лікування за спеціальним планом, де важлива кожна хвилина.
  2. Найкращі технології діагностики та лікування. Клініки Ізраїлю устатковані найбільш передовим медичним обладнанням у світі. А лікарі та медперсонал постійно вдосконалюють свої знання та навички, обмінюються досвідом з колегами з інших країн, ведуть науково-дослідницьку роботу та швидко запроваджують у клінічну практику наукові розробки, що довели свою ефективність.
  3. Індивідуальний підхід та високий рівень обслуговування. Кожен пацієнт може бути певен у тому, що йому приділять особливу увагу на всіх рівнях: від санітарки й молодшого персоналу до хірурга чи головного лікаря клініки.
  4. Спланована програма лікування. Ви від початку будете в курсі всіх запланованих лікарем діагностичних і медичних процедур та втручань, що дозволяє контролювати процес лікування й уникнути зайвих витрат. Усі операції (окрім екстрених випадків) також проводяться у плановому порядку, що значно знижує ймовірність зараження чи непередбачуваних ризиків для пацієнта.
  5. Доступність. За всіх переваг, вартість лікування в Ізраїлі приблизно на 30-40% нижча, ніж в аналогічних клініках Європи та США. Тож не дивно, що серед пацієнтів ізраїльських клінік багато європейців та американців.

Крім того, розвинена ізраїльська медицина часто здатна допомогти навіть у тих випадках, коли в інших країнах лікарі безсилі. Тож лікування в Ізраїлі – важлива інвестиція у своє здоров’я та здоров’я своїх близьких.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна