Сирський у Бахмуті вручив державні нагороди захисникам міста

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський у Бахмуті вручив державні нагороди оборонцям міста.

Відео із зустрічі Сирського з бійцями опубліковано в його Telegram-каналі.

Генерал зазначив, що вручає воїнам “хрести” і нову відзнаку Сухопутних військ, яка “вперше вручається за звитягу, за доблесть, мужність і героїзм”.

“Усіх ворогів знищимо! Перемогу здобудемо! Героям слава. Вам слава. Тому що ви зараз там. І більше немає точки, яка більше гаряча ніж отут, біля Бахмута”, – наголосив Сирський.

Як писала “Новинарня“, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський 5 березня відвідував частини, які обороняють Бахмут на Донеччині, і заявив, що бої за місто досягли найвищого напруження.

До того Сирський відвідував Бахмут 25 лютого та 3 березня.

6 березня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, де обговорювали оборону Бахмута. Як повідомили в ОП, командувач ЗСУ Валерій Залужний та командувач ОТУВ “Хортиця” Олександр Сирський висловилися за продовження оборони та подальше посилення українських позицій у місті.

Читайте також:
Сирський завів телеграм-канал і пообіцяв влаштувати росіянам “воєнний цугцванг”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна