У лікарні після 11 місяців боротьби померла речниця ДСНС у Дніпрі Євгенія Дудка, поранена під час обстрілу

У вівторок, 7 березня, померла керівниця пресслужби Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, майор служби цивільного захисту Євгенія Дудка, яка отримала тяжке поранення під час повторного обстрілу аеропорту Дніпра 10 квітня 2022 року.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що Євгенія померла в одній зі столичних лікарень, де лікувалася від ускладнень після поранення.

“11 місяців боротьби. Десятки операцій. Але, на жаль, Богу ти потрібна на небесах. Я кохаю тебе. Пробач мені, що не зміг тебе врятувати”, — написав в Instagram чоловік Євгенії Ігор Гетало, також рятувальник.

Євгенія Дудка була поранена разом із п’ятьма іншими працівниками ДСНС під час ракетного обстрілу в Дніпрі 10 квітня 2022 року. Вона виїхала на місце обстрілів, щоб здійснювати свою щоденну роботу – фіксацію наслідків обстрілів міста. У цей час Росія вдарила вдруге, і жінка отримала поранення осколком снаряда.

Спочатку Євгенію рятували лікарі в Дніпрі, потім її доправили до клініки “Шаріте” в Німеччині. У лютому 2023 року Дудка повернулася в Україну і продовжила лікування тут.

Читайте також:
Після нічного удару по Хмельницькому в лікарні помер ще один рятувальник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна