СБУ затримала заступника голови Одеської ОВА Ігоря Ткачука

В Одесі правоохоронці затримали заступника голови обласної державної (військової) адміністрації Ігора Ткачука.

Про це ввечері в понеділок, 6 березня, повідомив у своєму телеграм-каналі голова Одеської ОВА (ОДА) Максим Марченко.

“Сьогодні СБУ в Одеській області було затримано заступника голови ОВА Ткачука І.М., наразі ідуть слідчі дії. Всі подробиці щодо суті справи будуть доведені пізніше. Я ще раз наголошую, що ми ніколи не погодимося з будь-якою неправомірною діяльністю осіб не залежно від посади, яку вони займають”, – написав Марченко.

Ігор Ткачук — заступник голови Одеської ОВА Максима Марченка з жовтня 2022 року. Має 15-річний стаж роботи на держслужбі. Депутат Одеської районної ради VIII скликання від партії “За майбутнє”.
Із лютого 2022 року виконував обов’язки заступника директора державного підприємства “Морський торговельний порт “Чорноморськ” із загальних питань.
У 2018-2019 роках був керівником апарату Одеської обласної державної адміністрації.
Ткачук має орден “За заслуги” ІІІ ступеня (2018), Почесну грамоту Кабінету Міністрів України (2013), Почесну грамоту Управління державної охорони України (2019) тощо.

Читайте також:
В Одесі знайшли агентурну мережу ФСБ, серед затриманих – помічник “депутата” з Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна