Кадиров серйозно хворий, до нього прилетів лікар з ОАЕ, – ЗМІ

Лідер Чечні 46-річний Рамзан Кадиров, імовірно, серйозно хворий. Як стверджується, не є в нормі не лише його психічний стан (він любить убивати та мучити людей), але й фізичний.

Про це пише видання Bild.

ЗМІ зазначає, що за останні кілька місяців Рамзан Кадиров сильно набрав ваги, має дуже роздутий вигляд, а на своїх відео часто не може розплющити очі.

Bild опублікувало дві світлини з кадировим. Та, що праворуч, була зроблена в березні 2022 року, а інша зʼявилася на одному з його відео від 2 лютого 2023-го.

Як стверджує колишній віце-прем’єр Чечні Ахмад Закаєв, який нині живе в еміграції, у кадирова — проблеми з нирками, що пояснює його роздуте тіло.

«Кажуть, він (Кадиров — ред.) привіз до Чечні лікаря з Об’єднаних Арабських Еміратів, бо не вірить медикам у Москві», — пише Bild.

За даними видання, головний лікар ниркового відділення лікарні Burjeel в Абу-Дабі Яссін Ібрагім М. Ель-Шахат прилетів до російського міста Грозний, щоб лікувати кадирова. Тому, мовляв, Кадиров не зміг бути присутнім на виступі володимира путіна 21 лютого в Москві.

«Те, що Кадиров час від часу видається енергійним і спритним, пояснюється, як кажуть, стимуляторами. Тепер кажуть, що чеченський божевільний залежний від цих та інших таблеток», — додали в Bild.

Читайте також:
В ЗСУ створили батальйон тюркських народів – валити режим Путіна-Кадирова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна