На нафтозаводі в Краснодарському районі – вибухи та пожежа

Уночі місті Туапсе в Краснодарському краї РФ сталися вибухи із подальшою пожежею на нафтозаводі “Роснефти”.

Про це пише у вівторок, 28 лютого, пише російське видання “Медуза“, повідомили про це також адміністрація Туапсе у соцмережах, російські пабліки в Telegram.

“На нафтозаводі Туапсе стався вибух, за ним послідував другий звук вибуху, у близько розташованих будинків вибило вікна, що горить, не зрозуміло, але, схоже, що бочки”, – пишуть в російських пабліках.

Місцева влада в соцмережі VK підтвердила, що вночі на нафтозаводі була “бавовна”, але стверджує, що “приводу для занепокоєння немає”.

Нафтобаза в Туапсе вночі 28 лютого

“Шановні мешканці міста Туапсе, з приводу нічних хлопків на території нафтобази відомо наступне: о 02:15 28.02.2023 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будові на території нафтобази, о 02:30 пожежу локалізовано на площі 200 м.кв., о 03.00 повна ліквідація пожежі”, – інформує адміністрація міста Туапсе.

Адміністрація стверджує, що нафтові резервуари не зачеплені. Розливу нафтопродуктів і постраждалих немає.

Причину події влада не називає.

Також у мережі опублікували фото пожежі.

Читайте також:
У Росії спалахнула пожежа на нафтобазі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна