На кордоні з Білоруссю загинув боєць волинської ТрО, почали розслідування обставин

На українсько-білоруському кордоні під час виконання бойового завдання загинув 33-річний військовослужбовець тероборони Волині Сергій Панасюк, обставини смерті розслідуються.

Про це повідомив речник бригади ТРО Волині Сергій Хомінський у коментарі “Суспільному”

26 лютого в селі Сільце Ратнівської громади попрощалися з молодшим сержантом.

Зі слів Хомінського, військовий загинув на світанку (25 лютого –ред.). За яких обставин це сталося наразі з’ясовують. “Слідство ведуть правоохоронні органи, також проводиться службове розслідування відповідними підрозділами бригади”, – зазначив речник бригади.

Сергій Панасюк був учасником АТО. До лав тероборони став у перші дні повномасштабного вторгнення. Був командиром стрілецького взводу. У нього залишилися донька та син.

У соцмережах з’явилася неперевірена інформація про нібито ворожий обстріл з боку Білорусі. Прикордонний комітет РБ заперечив, що з їхнього боку велася стрілянина.

Читайте також:
“Білоруси захопили райраду”: на Рівненщині провели велике контрдиверсійне тренування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна