РФ ударила по зупинці громадського транспорту в Херсоні, щонайменше п’ятеро загиблих. ОНОВЛЕНО

уточнено

У Херсоні російські війська влучили в зупинку громадського транспорту.

Про це повідомляє місцеве видання МОСТ із посиланням на очевидців у вівторок, 21 лютого.

На зупинці в цей час перебувало багато людей.

Також відомо про влучання ракет у житловий будинок в центрі міста.

Раніше сьогодні голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив про близько 20 вибухів у місті. За його словами, росіяни могли обстріляти Херсон з РСЗВ “Град”.

ОНОВЛЕНО
Спершу повідомлялося про шістьох загиблих, згодом в ОВА уточнили, що на зупинці загинуло п’ятеро людей.

У соцмережах також публікують наслідки обстрілу.

Оперативне командування «Південь» повідомляє, що армія РФ вдарила по житлових кварталах Херсона, по об’єктах критичної інфраструктури, дитячому садочку, лікарні, приватних гаражах і автівках.

“Декілька будинків отримали суттєві пошкодження, в багатоквартирних – внаслідок прямого влучання палає кілька квартир. Обстріляно місцевий ринок і зупинку громадського транспорту. Просто серед вулиці, у власних домівках та на робочих місцях мирні мешканці Херсону отримували поранення і вмирали”, – йдеться в повідомленні.

Згодом голова пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков у коментарі “Суспільному.Херсон” уточнив, що загалом внаслідок обстрілів Херсона 21 лютого поранення отримали 22 людини, з них 11 госпіталізовані у важкому стані. Серед них є чоловік, який втратив руку, та 16-річна дитина. Обстріл був раптовим, люди не встигли заховатися у підземному переході, розташованому біля зупинки.

Читайте також:
Росіяни обстріляли Херсон запалювальними боєприпасами. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна