Ракетна атака росіян: ППО збила вже п’ять “Калібрів” та п’ять дронів-камікадзе

10 лютого 2023 року противник завдав ударів по містах та об’єктах критичної інфраструктури України, ППО збила вже п’ять “Калібрів” та п’ять дронів-камікадзе.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у п’ятницю, 10 лютого.

Застосовано сім дронів-камікадзе “Shahed-136/131” зі східного узбережжя Азовського моря та шість крилатих ракет морського базування “Калібр” – з російського фрегата у Чорному морі.

“Силами та засобами Повітряних Сил ЗС України знищено 5 крилатих ракет «Калібр» та 5 ударних дронів «Shahed-136/131». Також окупанти завдали масованого удару зенітними ракетами С-300 з районів Бєлгород (росія) і Токмак (тимчасово зайнята ворогом територія Запорізької області)”, – йдеться в повідомленні. 

По Харківській та Запорізькій областях запущено до 35 зенітних керованих ракет (С-300), які неможливо знищувати в повітрі засобами ППО.

Близько 8.30 здійснено пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95мс.

Читайте також:
По всій Україні – повітряна тривога, киян попередили про загрозу ракетного удару

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна