Зеленський зустрівся з прем’єром Британії

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із премʼєр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Про це Сунак повідомив у середу, 8 лютого.

“Вітаю у Великій Британії, Президенте Зеленський”, – написав прем’єр-міністр, опублікувавши спільне фото.

Про візит також повідомив і глава української держави у ФБ:

“Велика Британія однією з перших прийшла на допомогу Україні. І сьогодні я в Лондоні, щоб особисто подякувати британському народу за підтримку і Прем’єр-міністру Ріші Сунаку за його лідерську позицію”, – написав Зеленський опублікувавши спільне фото. 

Фото з ФБ Зеленського

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський сьогодні прибув до Великої Британії, щоб зустрітися з Прем’єр-міністром країни Ріші Сунаком і виступити перед британським парламентом. Орієнтовно виступ запланований на 13:00 за місцевим часом.
Очікується, що президент і його команда також зустрінуться з керівниками оборони та безпеки Британії, включно з начальником штабу оборони та начальником штабу авіації.
Це перший візит Зеленського до Великої Британії після повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому минулого року.

Читайте також:
Британія оголосить про надання зброї більшої дальності і навчання українських пілотів, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна