Повторна атака на Краматорськ: під ударом опинилася поліклініка, школа та багато будинків

доповнено

У результаті повторного ракетного удару по Краматорську 2 лютого  пошкоджено 13 двоповерхівок, 3 чотириповерхівки, дитячу поліклініку та школу, гаражі та автівки. Поранення отримали шість людей.

Про це в четвер, 2 лютого, повідомив глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

“На місці чергового російського злочину працюють правоохоронці, рятувальники, комунальні служби. Допомагають людям мінімізувати шкоду, завдану окупантами. Але! Окупанти не залишать у спокої Донеччину, аж поки ми не виженемо їх геть з нашої землі. До того часу всі цивільні повинні евакуюватися з області — це питання життя і смерті”, – написав Кириленко. 

Він також опублікував світлини з результатами удару.

Згодом голова ОВА уточнив, що російські війська завдали удару по Краматорську із систем С-300.

“Сьогоднішні удари були здійснені з комплексу С-300, також по центральній частині міста. Наразі медична допомога надається шістьом особам, які постраждали. Одна людина – у важкому стані”, – розповів Кириленко в ефірі національного телемарафону.

Нагадаємо, ударом ракети у ніч на 2 лютого Росія зруйнувала в Краматорську будинок, загинули щонайменше троє людей.

Читайте також:
Росія повторно вдарила по Краматорську, є поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна