“Повернись живим” оголосив збір на вогнетривке екіпірування, яке рятуватиме наших пілотів під час ворожого ураження

Міжнародний благодійний фонд “Повернись живим” оголосив збір – 31 мільйон гривень – на вогнетривке екіпірування, яке рятуватиме наших пілотів під час ворожого ураження.

Про це повідомив фонд у понеділок, 29 січня.

У “ПЖ” нагадали, що в лютому й навесні 2022-го армійська авіація відіграла важливу роль у знищенні ворожих колон, що заходили на Чернігівщину, Сумщину, Харківщину й Херсонщину. 

Льотчики також, зокрема, вивозили поранених, здійснювали зухвалі спецоперації і доставляли допомогу на заблоковану «Азовсталь» у Маріуполі.

Зараз екіпажі практично щодня мають бойові вильоти й з неба підтримують піхоту у боях із загарбниками.

“Ми любимо армійську авіацію і спільно з ПриватБанком збираємо 31 000 000 гривень, щоб на 100% закрити потребу льотчиків у спеціальному екіпіруванні — вогнетривкій формі та авіаційних шоломах, які рятуватимуть екіпажі після\в разі ворожого ураження”, – йдеться в повідомленні. 

Долучитися до проєкту можна за спеціальним посиланням. 

Зробити свій внесок можна також через Приват24, у терміналах самообслуговування та касах ПриватБанку.

Читайте також:
“ДОВГІ РУКи ТРО”: “Повернись живим” запускає новий проєкт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна