Яким має бути холодильник для вашого дому ℗

Холодильник є необхідною побутовою технікою для кожного дому. Він призначений для зберігання різних продуктів. Його якість залежить від бренду, функцій та інших технічних характеристик. Щоб визначитися, яким має бути холодильник, розглянемо його основні параметри.

Габарити пристрою

За розмірами холодильники діляться на 4 групи. До першої входять агрегати маленькі, низькі, вузькі, оснащені однією камерою. Такі моделі мають невеликий морозильний відділ, є варіанти й без нього. Підходять для встановлення в офісних приміщеннях та готелях. Можуть використовуватися як мінібар. До другої групи входять пристрої:

  • з двома камерами;
  • завглибшки й завширшки 60 см;
  • заввишки до 210 см;
  • ємністю до 350 л.

Зазвичай морозильне відділення встановлено внизу агрегата. Такі моделі підходять для родини, яка складається з 4 людей. Широкі, невисокі, середнього розміру холодильники входять до третьої групи. Можуть мати 1 або 2 камери. Їх вибирають для користування 2–3 людьми.

Пристрої четвертої групи купують для невисоких користувачів, тому що їхня висота становить 210 см. Підходять для встановлення в заміських будинках та на великій кухні. Їхня ємність не перевищує 800 л.

Магазин побутової техніки Eldorado.ua пропонує придбати агрегати різних типів та розмірів. За потреби експерти сайту допоможуть вибрати холодильник, відповівши на всі ваші запитання. Тут представлені моделі з різними функціями від надійних брендів.

Керування агрегатом

Керування може бути електронним або електромеханічним. Деякі моделі оснащені цифровим пультом, на якому демонструється вся інформація про функціонування холодильника. Електромеханічне передбачає поворот ручки термостата.

Типи полиць

Пристрій може бути оснащений пластиковими, скляними або металевими поличками. Відділи зі скла легко миються та естетично виглядають. Решітки сприяють кращій циркуляції повітря в холодильнику. Агрегат має бути оснащений міцними кріпленнями, які дають змогу надійно розташовувати полиці.

Освітлення в холодильній камері

Зазвичай у холодильниках встановлюють 1 або 2 звичайні лампочки. Вони мають забезпечувати яскраве освітлення всередині камери. Розташовують їх близько до переднього краю.

Під час вибору пристрою враховуйте його габарити, спосіб розморожування та обсяг. Не менш важливим параметром вибору є рівень шуму в процесі роботи. Купуйте техніку лише перевірених виробників.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна