Київ підбив підсумки незвичної ранкової ракетної атаки

Внаслідок ранкової атаки РФ на Київ було влучання в об’єкт інфраструктури, але без критичних руйнувань та загоряння, а в деяких районах та на території музею під відкритим небом у Пирогові попадали уламки ракет. Постраждалих немає.

Про це розповів в ефірі національного марафону заступник міського голови Києва Володимир Бондаренко, а також повідомляє Київська міська військова адміністрація.

“Щодо наслідків ранкових обстрілів: критичних влучань немає, тобто це суттєвий плюс. (…) Але я б сьогодні точно не ігнорував сигнали повітряної тривоги”, – наголосив Бондаренко.

Він запевнив, що міські служби столиці максимально оперативно реагують на всі події.

“Маємо уламки ракети. Я думаю, Повітряні сили будуть вивчати, по якій траєкторії ця ракета йшла”, – зазначив Бондаренко.

За інформацією КМВА, у Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобілі (без потерпілих), а в Голосіївському районі через уламки ракети сталося загоряння у складській металевій будівлі на площі 20 кв. м та пошкоджено дах на гаражі.

“Що стосується безпосередньо пожежі, яка була на одному з нежитлових об’єктів у Голосіївському районі, – станом на зараз вона ліквідована”, – зазначив Володимир Бондаренко.

При цьому він зауважив, що в Голосіївському районі було кілька точок падіння уламків ракет.

“Ще раз підкреслю, жодних критичних влучань по інфраструктурі станом на зараз немає”, – додав посадовець.

Як повідомив міністр культури Олександр Ткаченко, уламки однієї з ракет упали на території Національного музею архітектури і побуту в Пирогові (без пошкоджень та постраждалих).

Читайте також:
Київ могли атакувати ракети з балістичною траєкторією, – Ігнат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна